luni, 18 mai 2020

Backlink-uri catre despagubiri accidete rutiere



Ce inseamna aceasta? Nu este un joc de cuvinte insirate irational, ci vom vedea din acest titlu,
o strategie de linkuri de legatura, ca exemplu pentru cresterea in SERPS.

DE CE SUNT IMPORTANTE BACKLINK-URILE ÎN SEO?

Backlink-urile sunt link-uri de pe alte site-uri web, îndreptate catre site-ul dvs. web. Este, de asemenea, denumit link-uri de intrare sau inbound link. În mod obisnuit, cu cât mai multe backlink-uri are un site, cu atât site-ul va fi mai bun în paginile cu rezultatele motorului de cautare. De asemenea, cu cât calitatea backlinks-urilor unui site este mai mare, cu atât sunt mai mari sansele de clasare.

Cum? Google si alte motoare de cautare percep fiecare backlink ca un tip de recomandare. Asadar, cu cât numarul de backlink-uri (si calitatea lor) îndreapta catre site-ul dvs., cu atât motoarele de cautare vor avea mai multa încredere. Si în cele din urma, cu atât mai bine va arata clasamentul dvs..

Deci, atunci când construiti backlinkuri, nu va concentrati doar pe cantitatea de link-uri. În schimb,
umblati si pentru CALITATE si RELEVANtA.

De exemplu daca punem pe aceasta pagina, un link catre un site de despagubiri accidente rutiere, trebuie sa existe pe pagina aceasta, cuvinte cheie precum despagubiri accidente rutiere, dar moderat si desigur si un titlu asemanator cu tematica acelui site de despagubiri. Aceasta inseamna ca acest backlink pus pe acesta pagina este de calitate, pentru ca este in continut si tematica asemanatoare. Am dat un exemplu, ati vazut deja ca in acesta pagina exista titlul tematic cu siteul de despagubiri accidente rutiere, ce la inceput parea absurd..


În principal clasarea superioara, vizeaza site-uri a caror autoritate de domeniu este mai mare
decât site-ul dvs., chiar daca calitatea si numarul backlinkurilor este egala. Daca site-ul dvs. are o multime de backlink-uri sau link-uri spam de calitate scazuta, clasamentul SERPS va avea de suferit. Cu alte cuvinte, este mai bine sa ai 10 backlinkuri naturale, de înalta calitate, decât sa ai 100 de calitate scazuta.

De aceea, trebuie sa utilizati un instrument de verificare a backlink-ului pentru a monitoriza si verifica
backlink-urile site-ului si valoarea acestora.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile pe acest blog sunt moderate pentru a preveni
comentarii spam.Poate exista o întârziere din momentul
postarii, pana cand există timp pentru a revizui și accepta
comentariul. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră.

Promovare site web-website

Promovare site, crestere PageRank, indexare site, promovare site web, promovare website, continut duplicat, promovare web, inscriere gratuita in motoare de cautare...